1/2

Beko BIM35401XMS

Beko BIM35401XMS - Inbyggnadsugn

En rymlig ugn med ordentligt med plats för större maträtter

  • Ugnsvolym: 82 liter
  • Självrengöring: Nej
  • Teleskopskenor -: Ja, 3/4 utdragb - 2 niveauer

Köp den till ett bra pris här:

6.999,-

6.999,-

Behöver du mer plats i ugnen?

Med BEKO BIM35401XMS 82 liter i ugnsutrymme får du ordentligt med plats att laga stora middagar till hela familjen. Insidan av ugnen erbjuder dig möjlighet att höja eller sänka ugnsgallret till 6 olika nivåer. På så sätt får du full kontroll att anpassa ugnstillagningen och vara kreativ i köket. Du kan också använda varmluftsfunktionen för att utnyttja ugnens kapacitet till max och laga mat i flera nivåer. Varmluften ser till att temperaturen hålls jämn och konstant överallt i ugnen.

Vill du gärna ha din ugn i en bekväm arbetshöjd?

I så fall är det perfekt med en inbyggnadsugn som kan placeras i vilken höjd du vill. Att Bekos ugn dessutom har två uppsättningar av utdragbara teleskopskenor gör det ännu smidigare och säkrare att hantera ugnen. Med teleskopskenorna behöver du inte sticka in armarna i ugnen för att sätta in eller ta ut mat. Du slipper också att lyfta varma ugnsformar i onödan – det räcker med att dra i själva plåten så glider den mjukt ut på teleskopskenorna. Som grädde på moset har ugnen också softclose-funktion. Det innebär att ugnsluckan endast behöver en lätt beröring för att stängas mjuk och tyst. Inga fler smällande ugnsluckor, inga fler gnisslande gångjärn och inga fler klämda fingrar.

Ugnen är i energiklass A, vilket är i den mer energisnåla ändan av skalan. Du kan lugnt använda ugnen varje dag utan att oroa dig för att elräkningen helt ska sticka i höjden som en sprängfylld luftballong. Ugnen har även totalt 12  olika tillagningsfunktioner. Du får bl.a. En upptiningsfunktion, ett särskilt pizzabakningsprogram, en praktisk varmhållningsfunktion och en effektiv grillfunktion – för att bara nämna några. För att ugnen ska bli lättare att rengöra kan du faktiskt också ta ut glaset i ugnsluckan för att diska av det.

2/2

Siemens HB676G5S6

Siemens HB676G5S6 - Inbyggnadsugn

En välutrustad ugn med massor av praktiska funktioner som t.ex. pyrolysrengöring, wifi-uppkoppling och teleskopskenor

  • Ugnsvolym: 71 liter
  • Självrengöring: Pyrolys
  • Stektermometer: Nej
  • Kan styras via Wi-Fi: Ja
  • 4D hotAir -varmluft: det bästa bakresultatet oavsett vilken nivå du väljer.
  • Snabbuppvärmning

Köp den till ett bra pris här:

9.999,-

14.999,-

Använder du ofta ugnen när du lagar mat?

Då kan det vara värt att investera i en ugn som både är effektiv och utrustad med fiffiga tillval för en snabbare och enklare matlagning. Siemens HB676G5S6 är en av de lyxigare modellerna som hjälper dig att både förenkla och förbättra matlagningen. Med totalt 13 olika ugnsfunktioner och ett temperaturintervall på 30 – 300 ℃ får du den perfekta ugnen för att ta kreativiteten i köket i större svängar.

Vill du gärna lägga lite extra pengar för att få smarta funktioner som underlättar matlagningen?

Det är klart att en ugn som Siemens ligger i en något högre prisklass, men du får samtidigt mycket för pengarna. En särskilt användbar funktion är t.ex. pyrolysrengöringsprogrammet som minimerar tiden som du behöver använda till att städa ur ugnen. Pyrolysen tar runt 3 – 4 timmar. Programmet förbränner fett- och matrester till aska vid mycket hög temperatur, runt 500 ℃. När programmet är klart kan du torka bort askan utan att behöva skrubba.

Andra funktioner hjälper dig i matlagningsprocessen. Teleskopskenorna gör att du kan dra ut plåtar och ugnsgaller utan att behöva lyfta av. Du slipper lyfta varma formar i onödan och dessutom behöver du inte luta dig in i mot ugnen för att kontrollera gräddningsgraden för ett bröd eller ösa en stek. Teleskopskenorna finns i tre olika nivåer. De har också en inbyggd stoppfunktion så att de inte rör sig när du sätter in eller tar ut en plåt. En annan hjälp till matlagningen är Home Connect. Du kan koppla upp ugnen till ditt wifi och sedan styra den från Home Connect-appen på din mobiltelefon eller surfplatta. I appen hittar du dessutom massor av receptförslag. När du har hittat din favorit kan du skicka värmeinställningarna direkt till ugnen. Under tiden som maten lagas kan du också starta eller stänga av ugnen, eller ändra värmen, utan att vara i närheten. Perfekt om du t.ex. vill förvärma ugnen till när du kommer hem och kan ställa in kvällsmaten.

Ugnen har en total kapacitet på 71 liter, vilket ger dig bra med plats om du vill baka en hög sufflé, helsteka en anka eller varför inte baka flera plåtar med muffins samtidigt. Med varmluftsfunktionen kan du vara säker på att allting blir lika välgräddat oavsett var i ugnen det står. Ugnen har dessutom ett särskilt pizzaprogram som passar perfekt om du vill ha en krispig botten utan att ovansidan bränns vid. Programmet passar också bra till andra liknande rätter som t.ex. en matig paj.

Senaste köpguiderna