1/2

AEG T8DEM842E

AEG T8DEM842E - Kondenstorktumlare

En rymlig torktumlare med ordentligt med plats till det stora hushållet

  • Torkkapacitet: 8 kg
  • Kondensationseffektivitetsklass: B
  • Avloppsslang kan monteras: Ja
  • NewOutdoor - Återställer tygets impregnering och vattentäthet
  • ProSense spara tid och energi varje dag

Köp den till ett bra pris här:

5.799,-

7.090,-

Har du svårt att hinna torka alla kläder efter tvätt?

Då är det nog dags att uppgradera torkkapaciteten för din torktumlare. AEGs T8DEM842E har plats för 8 kg tvätt åt gången, så att du får ordentligt med plats att torka all tvätt på en gång. Torktumlaren är utrustad med sensorer som känner av fuktighetsgraden och anpassar torktiden därefter. Du slipper alltså själv bedöma hur länge saker och ting måste tumlas för att bli skåpstorra – det ordnar torktumlaren åt dig.

Vill du kunna torktumla större saker som jackor, kuddar och täcken?

I så fall behöver du inte bara en torktumlare som är stor, utan även en som är effektiv. AEGs torktumlare passar in på båda punkterna. Tack vare värmepumpsteknologin blir torktumlaren både en effektiv på att torka och förbrukar mindre energi. Värmepumpen återanvänder nämligen den varma luften flera gånger innan den slutligen släpps ut i den omgivande luften. Torktumlaren har också fått bra betyg i energisnålhet med A++ i energiklass.

En smart funktion som hjälper dig att torktumla även ytterplagg (som vanligtvis inte tåls torktumlaren) är NewOutdoor torkningsprogrammet. Torkprogrammet är speciellt framtaget för att skydda ytterplaggens impregnering, så att du kan torka både regnjackor, skidkläder och ytterrockar utan att förstöra tygets vattentäta yta. Den reverserade trumgången roterar trumman åt båda riktningarna, vilket gör torkningen mer skonsam och minskar skrynklor och veck.

Ytterligare en detalj som hjälper till att säkerhetsställa effektiviteten för torkningen är filtret. Torktumlaren har ett så kallat ÖKOFlow Filter system där torktumlarens filter är uppbyggt i flera lager. Det gör att torktumlaren enkelt fångar upp allt ludd, men du behöver bara rensa ett enda filter. Gör det gärna till en god vana att rensa luddfiltret efter varje torkning så säkrar du att energiförbrukningen hålls på ett minimum.

2/2

Hoover DX H10A2TCEX-S

Hoover DX H10A2TCEX-S - Kondenstorktumlar

En rymlig torktumlare med ordentligt med plats till det stora hushållet

  • Torkkapacitet: 10 kg
  • Kondensationseffektivitetsklass: B
  • Avloppsslang kan monteras: Ja
  • Dynamic Mega
  • Fjärrstyr från mobilen med NFC Connectivity

Köp den till ett bra pris här:

11.499,-

11.499,-

Har du svårt att hinna torka alla kläder efter tvätt?

Då är det nog dags att uppgradera torkkapaciteten för din torktumlare. Hovers DX H10A2TCEX-S har plats för 10  kg tvätt åt gången, så att du får ordentligt med plats att torka all tvätt på en gång. Torktumlaren är utrustad med sensorer som känner av fuktighetsgraden och anpassar torktiden därefter. Du slipper alltså själv bedöma hur länge saker och ting måste tumlas för att bli skåpstorra – det ordnar torktumlaren åt dig.

Vill du kunna torktumla större saker som jackor, kuddar och täcken?

I så fall behöver du inte bara en torktumlare som är stor, utan även en som är effektiv. Hoovers torktumlare passar in på båda punkterna. Tack vare värmepumpsteknologin blir torktumlaren både en effektiv på att torka och förbrukar mindre energi. Värmepumpen återanvänder nämligen den varma luften flera gånger innan den slutligen släpps ut i den omgivande luften. Kondenseffektivitetsklassen är noterad till A, det bästa betyget som en torktumlare kan få. Det betyder att torktumlaren effektivt fångar upp fukten och kondenserar den till vatten i kondensbehållaren med minsta möjliga mängd fukt som “läcker ut” till den omgivande luften.

Bara för att torktumlaren är stor behöver det inte vara entydigt med att den förbrukar mycket energi. Den här torktumlaren har nämligen också fått bra betyg i energisnålhet med A++ i energiklass. Just för torktumlare gör det ofta rejäl skillnad för hushållsekonomin att välja en energisnål modell. T.ex. har Råd&Rön räknat ut att du kan spara upp till 900 kr per år i elkostnader med en modern, energisnål torktumlare. Hoovers modell ger dig alltså möjlighet att slå två flugor i en smäll: både täcka ditt behov av rejäl torkkapacitet samtidigt som energiklassen förhindrar att elräkningen sticker i höjden.

Nu är storleken och energisnålhet inte det enda som Hoovers torktumlare kan. Den har också endast 65 decibel i uppmätt ljudnivå. Som jämförelse kan du tänka på att en konversation mellan två personer i normal samtalston ligger på ca 60 decibel. Dessutom har den en smart timer-funktion som gör att du kan skjuta upp starten till en tidpunkt som passar dig.

Senaste köpguiderna