1/1

AEG T8DEM842E

AEG T8DEM842E - Kondenstorktumlare

En rymlig torktumlare med ordentligt med plats till det stora hushållet

  • Torkkapacitet: 8.0 kg
  • Kondensationseffektivitetsklass: B
  • Avloppsslang kan monteras: Ja
  • NewOutdoor - Återställer tygets impregnering och vattentäthet
  • ProSense spara tid och energi varje dag

Köp den till ett bra pris här:

8.569,-

9.589,-

Har du svårt att hinna torka alla kläder efter tvätt?

Då är det nog dags att uppgradera torkkapaciteten för din torktumlare. AEGs T8DEM842E har plats för 8 kg tvätt åt gången, så att du får ordentligt med plats att torka all tvätt på en gång. Torktumlaren är utrustad med sensorer som känner av fuktighetsgraden och anpassar torktiden därefter. Du slipper alltså själv bedöma hur länge saker och ting måste tumlas för att bli skåpstorra – det ordnar torktumlaren åt dig.

Vill du kunna torktumla större saker som jackor, kuddar och täcken?

I så fall behöver du inte bara en torktumlare som är stor, utan även en som är effektiv. AEGs torktumlare passar in på båda punkterna. Tack vare värmepumpsteknologin blir torktumlaren både en effektiv på att torka och förbrukar mindre energi. Värmepumpen återanvänder nämligen den varma luften flera gånger innan den slutligen släpps ut i den omgivande luften. Torktumlaren har också fått bra betyg i energisnålhet med A++ i energiklass.

En smart funktion som hjälper dig att torktumla även ytterplagg (som vanligtvis inte tåls torktumlaren) är NewOutdoor torkningsprogrammet. Torkprogrammet är speciellt framtaget för att skydda ytterplaggens impregnering, så att du kan torka både regnjackor, skidkläder och ytterrockar utan att förstöra tygets vattentäta yta. Den reverserade trumgången roterar trumman åt båda riktningarna, vilket gör torkningen mer skonsam och minskar skrynklor och veck.

Ytterligare en detalj som hjälper till att säkerhetsställa effektiviteten för torkningen är filtret. Torktumlaren har ett så kallat ÖKOFlow Filter system där torktumlarens filter är uppbyggt i flera lager. Det gör att torktumlaren enkelt fångar upp allt ludd, men du behöver bara rensa ett enda filter. Gör det gärna till en god vana att rensa luddfiltret efter varje torkning så säkrar du att energiförbrukningen hålls på ett minimum.

Senaste köpguiderna