1/1

GRAM EKI 12654-90

Gram EKI12654-90 - Induktionsspis

En spis med extra bra bakresultat och med suveräna funktioner för att förhöja matlagningen

  • Färg/Material: Vit
  • Ugnsvolym: 65 liter
  • Självrengöring: Ångrengöring
  • Teleskopskenor: Ja
  • HotAir+
  • Defrost

Köp den till ett bra pris här:

12.058,-

19.265,-

Bakar du gärna eget bröd eller gör kakor?

I så fall är det extra viktigt att du har en bra varmluftsfunktion för ugnen. Grams induktionsspisar har en särskilt utformad ventilation som gör varmluftsfunktionen i ugnen mer effektiv – och det i sin tur gör att du får extra bra resultat för bakningen. Med de smarta teleskopskenorna kan du också enkelt dra ut bakplåten och kontrollera gräddningsgraden utan att behöva lyfta av plåten från skenorna. Det gör hanteringen av ugnen enklare, smidigare och mer säker. Du slipper sticka in ansiktet i ugnen och du behöver inte heller lyfta varma plåtar i onödan.

Vill du gärna nå nya höjder för matlagningen med hjälp av fiffiga funktioner?

Grams induktionsspis är utrustad med flera funktioner som hjälper dig att lyfta matlagningen till en helt ny nivå. Den har t.ex. en inbyggd stektermometer som gör det möjligt att laga en perfekt stek genom att mäta innertemperaturen. När maten har uppnått rätt temperatur stängs ugnen automatiskt av så att du kan vara säker på att få köttet perfekt stekt. En annan bra sak är autofokus-funktionen som anpassar kokzonerna efter hur stor kastrull du använder. På så vis får du en maximal effekt utan att spilla någon onödig energi.

Uppkokningsautomatiken är ytterligare en smart funktion som gör matlagningen med effektiv och smidig. Med den ställer du in den värme du önskar på kokplattan. Plattan värmer sedan först upp till maximal effekt och går sedan tillbaka till din inställning. Därmed kan du snabbt och enkelt få en kastrull att koka upp och sedan puttra vidare utan att maten bränner vid eller stormkokar. Boostfunktionen kan också användas för att öka effekten tillfälligt på kokzonerna  – och minska uppvärmningstiden ännu mer.

Grams induktionsspis har även en snabbuppvärming och barnlås – båda två praktiska att ha när man har småbarn hemma. Snabbuppvärmningen hjälper dig om du snabbt ska ha in en maträtt i ugnen och få den färdig till servering för hungriga familjemedlemmar. Då gäller det att ugnen kan komma upp i rätt tillagningstemperatur på kortast möjliga tid, t.ex. når ugnen 180 °C på endast 5 minuter. Barnlåset ser till att luckan inte kan öppnas av misstag.

Senaste köpguiderna