1/1

Beko DUN39330W

Beko DUN39330W - Underbyggd diskmaskin

En effektiv diskmaskin som diskar snabbt och med perfekt rent resultat

  • Ljudnivå: 42 dB(A)
  • AquaStop: Ja
  • Överkorg för bestick: Ja

Köp den till ett bra pris här:

7.399,-

8.815,-

Har du ofta ont om tid till hushållsarbetet?

Då är en snabbdiskande diskmaskin säkert något för dig. DUN39330W från BEKO är en riktigt snabb diskmaskin som med sitt Quick&Clean klarar en normalt smutsad  diskomgång med tallrikar, bestick och kastruller på 58 minuter. Den har även ett expressprogram kallat Mini 30 som diskar en full maskin på 35 ºC på endast 30 minuter. Det passar utmärkt för lättare smutsad disk.

Är det viktigt för dig att diskmaskinen också är vatten- och energisnål?

Då är Bekos maskin faktiskt helt perfekt. För de flesta tillverkare så innebär nämligen snabbhet att man måste offra på miljövänligheten genom att diskmaskinen använder mer vatten och energi för att diska snabbare. Men Bekos DUN39330W har en snabbfunktion som kan förkorta tiden på valt diskprogram. När du väljer till snabbfunktionen till ett annat diskprogram använder diskmaskinen ett högre vattentryck för att rengöra disken snabbare – utan att öka energi- och vattenförbrukningen. Tänk dock på att kanske inte diska ömtåliga vinglas med snabbfunktionen intryckt pga det höga vattentrycket. Diskmaskinen har för övrigt A+++ i energiklass, vilket är det bästa en diskmaskin kan få.

Kapaciteten ligger på 13 kuvert, vilket passar en familj på omkring 4 eller fler personer. Maskinen har en utdragbar besticklåda överst i maskinen, vilket ger mer plats i resten av maskinen till annan disk. Både över- och underkorgen är dessutom utrustade med ihopfällbara glas- och tallriksställ för att ge mer flexibilitet och valfrihet. På så vis kan du fälla upp och ned de ställ som behövs för just den diskomgången. En smart timer-funktion gör dessutom att du smidigare kan planera in diskningen i vardagen. Du kan nämligen skjuta fram starten i upp till 24 timmar så att det bättre passar ditt tidsschema.

Som en extra säkerhet har diskmaskinen också en AquaStop, dvs. en säkring på vattenslangen som minimerar risken för läckage och vattenskador.

Senaste köpguiderna