1/2

Beko DUN39330W

Beko DUN39330W - Underbyggd diskmaskin

En effektiv diskmaskin som diskar snabbt och med perfekt rent resultat

  • Ljudnivå: 42 dB(A)
  • AquaStop: Ja
  • Överkorg för bestick: Ja

Köp den till ett bra pris här:

7.399,-

9.415,-

Har du ofta ont om tid till hushållsarbetet?

Då är en snabbdiskande diskmaskin säkert något för dig. DUN39330W från BEKO är en riktigt snabb diskmaskin som med sitt Quick&Clean klarar en normalt smutsad  diskomgång med tallrikar, bestick och kastruller på 58 minuter. Den har även ett expressprogram kallat Mini 30 som diskar en full maskin på 35 ºC på endast 30 minuter. Det passar utmärkt för lättare smutsad disk.

Är det viktigt för dig att diskmaskinen också är vatten- och energisnål?

Då är Bekos maskin faktiskt helt perfekt. För de flesta tillverkare så innebär nämligen snabbhet att man måste offra på miljövänligheten genom att diskmaskinen använder mer vatten och energi för att diska snabbare. Men Bekos DUN39330W har en snabbfunktion som kan förkorta tiden på valt diskprogram. När du väljer till snabbfunktionen till ett annat diskprogram använder diskmaskinen ett högre vattentryck för att rengöra disken snabbare – utan att öka energi- och vattenförbrukningen. Tänk dock på att kanske inte diska ömtåliga vinglas med snabbfunktionen intryckt pga det höga vattentrycket. Diskmaskinen har för övrigt A+++ i energiklass, vilket är det bästa en diskmaskin kan få.

Kapaciteten ligger på 13 kuvert, vilket passar en familj på omkring 4 eller fler personer. Maskinen har en utdragbar besticklåda överst i maskinen, vilket ger mer plats i resten av maskinen till annan disk. Både över- och underkorgen är dessutom utrustade med ihopfällbara glas- och tallriksställ för att ge mer flexibilitet och valfrihet. På så vis kan du fälla upp och ned de ställ som behövs för just den diskomgången. En smart timer-funktion gör dessutom att du smidigare kan planera in diskningen i vardagen. Du kan nämligen skjuta fram starten i upp till 24 timmar så att det bättre passar ditt tidsschema.

Som en extra säkerhet har diskmaskinen också en AquaStop, dvs. en säkring på vattenslangen som minimerar risken för läckage och vattenskador.

2/2

Miele G4930Ubrws

Miele G4930Ubrws - Underbyggd diskmaskin

En riktigt hållbar diskmaskin i toppkvalitet med bra serviceavtal

  • Ljudnivå: 45 dB(A)
  • Enkel och bekväm hantering av luckan
  • Spara energi medan du sover

Köp den till ett bra pris här:

9.799,-

Vill du gärna att diskmaskinen ska hålla i flera år?

I så fall kan G4930UBRWS från Miele vara något för dig. Mieles främsta löfte till sina kunder är nämligen enastående kvalitet och lång produktlivslängd. Det är en av få tillverkare som testar varje produkt före leverans. Dessutom ligger Mieles egna krav över de föreskrifter som vitvarubranschen i övrigt följer.

Är ett stort utbud av tillbehör och bra servicegaranti viktigt för dig?

Då är Miele ett säkert kort. Tillverkaren erbjuder själv passande tillbehör såsom medel för rengöring och skötsel liksom droppskyddsbrickor, korginsatser och frontpaneler för inbyggning. Du behöver alltså inte oroa dig för att stå utan reservdelar ifall du vill byta ut något på din diskmaskin. Dessutom omfattas Mieles G4930UBRWS av en vattenskyddsgaranti. Garantin skyddar dig i hela 20 år ifall t.ex. du får vattenskador på golvet efter ett fel på vattenskyddssystemet. En förutsättning för att garantin ska gälla är dock att installationen gjorts av en fackman.

Förutom sin fantastiska kvalitet har diskmaskinen också flera smarta funktioner. Maskinen är designad för att kunna anslutas direkt till varmvatten om du så önskar – ett bra sätt att minimera energikostnaderna. Dessutom är diskmaskinen energiklassad som A++ och har ett smart mängdautomatik-system som känner av mängden disk och anpassar förbrukningen av vatten och el därefter. Med mängdautomatiken kan du alltså köra en halvfull maskin utan problem eftersom maskinen själv anpassar diskprogrammet till den mängd som ska diskas.

Diskmaskinen har en normal kapacitet på 13 kuvert, men den har också en höj- och sänkbar överkorg för att ge mer flexibilitet i diskningen. Du kan alltså sänka korgen om du behöver mer plats till t.ex. stora glas i överkorgen, eller höja den för att få in stora fat eller skålar i underdelen av diskmaskinen. Luckan till diskmaskinen är designad för att stanna i det läge du önskar och inte smälla igen. Den är dessutom utrustad med en barnspärr. Du behöver alltså inte vara rädd för att små barnfingrar ska komma i kläm eller komma åt att öppna diskmaskinen under pågående diskprogram.

Senaste köpguiderna